Opinie hoteli

Španělsko, Cabo Regana

Sun Club Eldorado

100 %
  • M. Z.
  • 29.05 - 05.06.2018
Wycieczki do hoteli

Urlop uważam za udany , pomimo małych braków odnośnie łazienki w pokoju . Obsługa i animacje w hotelu super angażowali wszyskich do zabawy . Widoki zapierają dech w piersi a drinki robione szczególnie przez Toni pychotka :) Polecam tam urlop :)wróciłam wypoczęta opalona pozytywnie nastawiona

  • 80 %

    Usługi hotelowe

  • 50 %

    Pokój

  • 60 %

    Plaża i okolice

  • 70 %

    Sport, rekreacja

  • 80 %

    Wyżywienie

Malajsie, Pulau Gaya

Bunga Raya Island Resort & Spa

100 %
  • J. Z.
  • 14.04 - 06.05.2018
Wycieczki do hoteli

Jeden z lepszych wyjazdów na jakim byliśmy, piękna plaża, woda zachęcająca do pływania i nurkowania, willa na plaży,miła i pomocna obsługa.

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 100 %

    Sport, rekreacja

  • 90 %

    Wyżywienie

Bali (Indonésie), Tanjung Beach (Benoa)

Bali Tropic Resort & Spa

90 %
  • J. P.
  • 27.04 - 07.05.2018
Wycieczki do hoteli

Piękne miejsce, sam Hotel ukazuje już klimat Bali

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 80 %

    Plaża i okolice

  • 90 %

    Sport, rekreacja

  • 30 %

    Wyżywienie

Španělsko, Sa Coma

Palia Sa Coma Playa

20 %
  • p. s.
  • 30.04 - 07.05.2018
Wycieczki do hoteli

Poor availability and quality of food.

  • 50 %

    Usługi hotelowe

  • 60 %

    Pokój

  • 60 %

    Plaża i okolice

  • 50 %

    Sport, rekreacja

  • 0 %

    Wyżywienie

Turecko, Avsallar

My Home Resort

90 %
  • M. K.
  • 29.04 - 06.05.2018
Zakwaterowanie w hotelu

WSPANIAŁY HOTEL

  • 90 %

    Usługi hotelowe

  • 80 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 90 %

    Sport, rekreacja

  • 100 %

    Wyżywienie

Španělsko, Port d´Alcúdia

Piscis by Blue Sea - Adults only

80 %
  • A. Z.
  • 29.04 - 04.05.2018
Wycieczki do hoteli

Hotel ma dobre położenie: blisko do portu i plaży. Nieco dalej do Starego Miasta. Jedzenie smaczne. Codziennie jakieś animacje. Pokój przeciętny. Aby otrzymać pilota od telewizora należy wpłacić kaucję 20E.

  • 80 %

    Usługi hotelowe

  • 40 %

    Pokój

  • 80 %

    Plaża i okolice

  • 50 %

    Sport, rekreacja

  • 80 %

    Wyżywienie

Turecko, Alanya

Aslan City

90 %
  • J. O.
  • 11.04 - 25.04.2018
Wycieczki do hoteli

Jak dla turysty chcącego poznać piękne krajobrazy Alanyi to hotel w sam raz.

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 80 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 100 %

    Sport, rekreacja

  • 100 %

    Wyżywienie

Kanárské ostrovy, Puerto De Santiago (La Arena)

Bahia Flamingo

80 %
  • B. R.
  • 14.02 - 21.02.2018
Zakwaterowanie w hotelu

Dobry halotel w dobrej cenie, super pokoje rodzinne z oddzielną syialnią.

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 90 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 60 %

    Sport, rekreacja

  • 90 %

    Wyżywienie

Thajsko, Choeng Mon Beach

Melia Koh Samui

90 %
  • E. S.
  • 24.01 - 06.02.2018
Wycieczki do hoteli

Wykupilismy 12 dniowy pobyt w hotelu Imperial Boat House.Czytajac potem duzo negatywnych opini na temat hotelu obawialismy sie co w nim  zastaniemy.Do hotelu dotarlismy wieczorem.Pierwsze wrazenia jak i pozniejsze byly bardzo przyjemne.Hotel jest pieknie podswietlony i ma piekny ogrod z zadbana i bujna  roslinnoscia oraz mnostwem palm kokosowych.Widac jak codziennie pracownicy dbaja o niego.Wykupilsmy pokoj typu Premier i to byl swietny wybor.Mieszkalismy na 1pietrze  i mielismy piekny widok na baseny hotelowe i palmy.Pokoj byl bardzo dobry mial wygodne duze łożko, czyste nowe , biale reczniki i piekna lazienke.Nie ma sie do czego doczepic.No moze troche mocno zniszczona podloga ale to w niczym nie przeszkadzalo.Caly hotel ma swoj kameralny , tajski klimat i nie zalujemy wyboru pomimo obaw ktore posiadalismy. Nie rozumiem ludzi, ktorzy narzekaja na sniadania w tym hotelu.Sniadania byly bardzo dobre.Duzy wybor ( nalesniki, omlety, owoce , 4 tajskie dania na gorąco).Dodatkowo codziennie rano Tajski kucharz gotowal dla kazdego indywidualnie zupe tajska!Wszystko  bardzo smaczne.Plaza hotelowa byla bardzo przyjemna.Wspanialy czysty i cieply ocean. Bezpieczne zejscie do o ocanu. To co kwalifikuje sie do natychmiastowej wymiany to stare i popekane materace na lezakach plazowych oraz zniszczone i nieestetyczne,dziurawe parasole wraz z niektorymi zniszczonymi lezakami.Dodatkowo niektorzy pracownicy w restauracji sniadaniowej powinni dostac nowe, nie zszarzale stroje.Nie wspomne ze nie wypada aby przez caky nasz 12 dniowy pobyt kelnerka miala rozprute od wewnatrz spodnie !Na plazy mnostwo punktow z masazami i restauracjami.Najbardziej smakowalo nam jedzenie w restauracji plazowej Cristal.Hotelowa restauracja wg nas i gosci ktorych poznalismy jest bardzo droga.Przy hotelu na glownej ulicy sa restauracje , 2 sklepy spozywcze ,apteka.Jest tu bardzo cicho i spokojnie .Hotel posiada w dzien bezplatny transport do  gwarnego Cheweng .Wieczorem rowniez jest transport i odbior z Cheweng za 125 batow od osoby w jedna strone.Jest to wspaniale i niedrogie rozwiazanie, porownujac jak zdzieraja pieniadze tutejsi taksowkarze z turystow.Istna mafia taksowkowa!!!Szukajac kameralnosci i spokoju szczegolnie dla siebie i dzieci to hotel dyspinuje rowniez wspanialymi 2 basenami.Podsumowujac hotel jest wspanialy i ma tajski klimat.Roslinnosc w ogrodzie to po prostu bajka.Zawsze bywamy w hotelach 5 gwiazdkowych i ale ten 4 gwiazdkowy Imperial Boat House jest wspanialy.W hotelu mnostwo gosci Azjatowz Chin.Kazdy kto sie wacha i czyte zle opinie niech sam przyjedzie i sprawdzi.Bardzo polecamy ten hotel i pokoj Premier.Bylismy na moment w hotelu obok 5 gwiazdkowym i pomimo ze ma wyzszy standard nie zamienilibysmy go na Imperial Boat House .Jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu i polecamy ten hotel.

  • 80 %

    Usługi hotelowe

  • 90 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 50 %

    Sport, rekreacja

  • 90 %

    Wyżywienie

Bali (Indonésie), Nusa Dua

Melia Bali & Garden Villas

100 %
  • M. S.
  • 25.01 - 08.02.2018
Wycieczki do hoteli

Polecam wyjazd do hotelu Melia Bali w Nusa Dua

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 90 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 90 %

    Sport, rekreacja

  • 100 %

    Wyżywienie

Maroko, Sidi Bouzguia

Aqua Fun Club Marrakech

90 %
  • E. K.
  • 30.01 - 06.02.2018
Wycieczki do hoteli

Bardzo polecamy i sami chętnie wrócimy

  • 80 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 90 %

    Sport, rekreacja

  • 80 %

    Wyżywienie

Maroko, Sidi Bouzguia

Aqua Fun Club Marrakech

90 %
  • E. K.
  • 30.01 - 06.02.2018
Wycieczki do hoteli

Hotel zgodny z opisem,poza pogodą która nie dopisała jest wszystko ok, chętnie tam wrócimy.

  • 80 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 90 %

    Sport, rekreacja

  • 80 %

    Wyżywienie

Egypt, Hurghada

Siva Grand Beach

90 %
  • B. N.
  • 27.01 - 03.02.2018
Wycieczki do hoteli

Bardzo dobry hotel szczególnie skupiający się na wysokim standarcie serwisu. Piękna plaża i zieleń wokół hotelu, pokoje duże i ładne ale lekko przestarzałe. Jedyny minus to bardzo zła animacja której praktycznie nie było. Lokalizacja hotelu jest bardzo dobra.

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 80 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 60 %

    Sport, rekreacja

  • 70 %

    Wyżywienie

Egypt, Hurghada

Jaz Aquamarine Resort

90 %
  • K. K.
  • 25.01 - 01.02.2018
Wycieczki do hoteli

Byliśmy w tym hotelu trzeci raz.To chyba najlepsza recenzja

  • 90 %

    Usługi hotelowe

  • 60 %

    Pokój

  • 60 %

    Plaża i okolice

  • 50 %

    Sport, rekreacja

  • 90 %

    Wyżywienie

Kanárské ostrovy, Playa del Ingles

HL Rondo Hotel

100 %
  • J. G.
  • 17.01 - 28.01.2018
Wycieczki do hoteli

Hotel schludny, miła obsługa, ciepła atmosfera.

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 80 %

    Sport, rekreacja

  • 50 %

    Wyżywienie

Kanárské ostrovy, Playa Blanca

Sandos Papagayo Beach Resort

100 %
  • P. O.
  • 19.01 - 26.01.2018
Wycieczki do hoteli

Wspaniały, przestronny hotel z wieloma miejscami do odpoczynku.

  • 90 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 80 %

    Plaża i okolice

  • 80 %

    Sport, rekreacja

  • 100 %

    Wyżywienie

Egypt, Makadi Bay

Jaz Makadi Aquaviva

90 %
  • P. P.
  • 09.01 - 17.01.2018
Wycieczki do hoteli

Bardzo dobra obsługa hotelowa, zawsze pmocni, robią wszystko aby gość czuł się komfortowo. Odejmuje punty tylko za odległość do miasta i za zużyty sprzęt w lazience. Hotel rewelacyjny na pewno wroce.

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 80 %

    Pokój

  • 80 %

    Plaża i okolice

  • 100 %

    Sport, rekreacja

  • 90 %

    Wyżywienie

Egypt, Marsa Alam

SuneoClub Reef Marsa

100 %
  • Z. G.
  • 19.01 - 26.01.2018
Wycieczki do hoteli

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tu hotelu

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 100 %

    Sport, rekreacja

  • 100 %

    Wyżywienie

Egypt, Hurghada

Jungle Aqua Park Resort Hurghada

100 %
  • p. g.
  • 18.01 - 25.01.2018
Wycieczki do hoteli

SUPER HOTEL DLA RODZIN Z DZIECMI ,CZYSTE POKOJE ,JEDZENIE WYSMIENITE KAZDY ZNAJDZIE COS DLA SIEBIE.

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 70 %

    Plaża i okolice

  • 100 %

    Sport, rekreacja

  • 100 %

    Wyżywienie

Egypt, Hurghada

Jungle Aqua Park Resort Hurghada

100 %
  • P. K.
  • 17.01 - 24.01.2018
Wycieczki do hoteli

Rewelacja, wszystko :)

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 80 %

    Plaża i okolice

  • 100 %

    Sport, rekreacja

  • 100 %

    Wyżywienie